collegi

collegi
El blog del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona vol ser una continuació del web corporatiu col·legial amb les particularitats pròpies d'aquest recurs com són les reflexions de caire més personal, així com una eina més de suport a la presència del Col·legi a les xarxes socials. Volem que sigui un espai obert de comentaris i reflexions sobre la nostra professió, on hi pugui haver un diàleg que ens enriqueixi a tots plegats: mediadors, asseguradores, perits i consumidors.

dimarts, 24 de gener del 2023

Nou any, nous reptes

Quan arriben aquestes dates del darrer trimestre, sempre fem una mirada enrere veient tot allò que ha estat passant al llarg de l’any i fem, i si no crec que hi estem obligats, un balanç d’aquells temes que col·legialment, laboralment o familiarment ens han anat ocorrent.

És bo treure’n conclusions i analitzar tot allò que sempre es pot fer millor.

Només parlant de l’aspecte col·legial, haig de dir que n’estic molt satisfet, a part de la implicació de totes les persones, perquè diria que tot ha tornat a aquella normalitat que desitjàvem tant durant el 2020 i 2021, i que es reflecteix en la celebració de la nostra 48a Setmana Mundial, que la definiria com un GOIG, tant el dimarts com el dijous, especialment, que hi va haver més de 250 persones a la sala, i que van poder tornar a parlar entre elles, sense mascaretes, rient, intercanviant parers, però sobretot, GAUDINT.

Tot i això, cal que no perdem la nostra essència col·legial i que sempre seguim treballant pels nostres col·legiats i per la dignificació de la professió en tot moment, que no deixem passar-ne  cap a qui no entén les normes d’actuació d’aquest mercat, tal com vàrem fer dies enrere quan el president d’AMAEF defensava coses, al meu parer indefensables, tot dient que  “las denuncias de presiones a los consumidores para contratar productos aseguradores no son ciertas”.

No es pot tolerar de cap de les maneres que des de la bancassegurança es donin lliçons de “bona conducta i de bones praxis”, ans el contrari. Per això el nostre Col·legi va rebre també el suport tant del Consejo General com del Consell i ho va denunciar als mitjans del sector on es feia palès el malestar i la tergiversació de la realitat portada a l’interès particular del sector que defensa.

En l’aspecte general, haurem d’estar alerta, com sempre, amb tots els reptes que ens venen a sobre: com es comportarà la inflació en l’any que encetem; com afectaran les pujades de tipus l’economia i, de retruc, a nosaltres; com podrem prevenir millor els nostres clients pensant en les pensions futures; com afectaran les diferents crisis i conflictes en els mercats mundials i als nostres negocis, i un llarg etcètera, que haurem d’anar-ne veient comportament durant aquest 2023.

Està clar que tot aquest reguitzell de coses no ens farà abaixar la guàrdia, tot el contrari, serà motiu d’estar en permanent atenció donant el millor de tots nosaltres.

I com no pot ser d’altra manera, espero i desitjo que aquest 2023, que ja és aquí, ens doni les alegries que ens mereixem i puguem gaudir de tot allò que hem planificat.

Jordi Triola Guillem
President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada