collegi

collegi
El blog del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona vol ser una continuació del web corporatiu col·legial amb les particularitats pròpies d'aquest recurs com són les reflexions de caire més personal, així com una eina més de suport a la presència del Col·legi a les xarxes socials. Volem que sigui un espai obert de comentaris i reflexions sobre la nostra professió, on hi pugui haver un diàleg que ens enriqueixi a tots plegats: mediadors, asseguradores, perits i consumidors.

dimarts, 26 de juliol de 2022

Anem per bon camí!

S’inicia el mes de juliol.

A l’equador de l’any, a prop de començar les vacances d’estiu, sembla que tot es veu d’un altre color, de forma molt més positiva, amb ganes de fer moltes coses i per això dic amb totes les ganes del món que anem per bon camí.

Perquè hem pogut tornar a les formacions presencials, no dic que hàgim desterrat el format en línia, però el que sí que us garanteixo és que l’administrarem amb les dosis adequades; les reunions de junta les tornem a fer de forma presencial; i és clar, el nostre dia de la patrona s’ha pogut tornar a celebrar després de més de tres anys de no fer-se.

Tot i ser un dilluns, una bona colla s’hi va aplegar, la qual cosa crec que és un molt bon senyal, i quina gran forma de començar una setmana. Curiosament, com molts de vosaltres sabeu, dels que hi han faltat per qüestions de salut, un he estat jo, aquest cop m’ha tocat a mi.

Sempre m’heu sentit a dir que un dels pals de paller, i possiblement el més important del Col·legi, cal que sigui la formació; com bé sabeu en la formació inicial hem tingut molts canvis en el darrers temps i ens hem hagut d’adaptar a les circumstàncies, tant nosaltres com tot el claustre de professors que tenim, a qui estic molt agraït per la seva predisposició i esforç docent. Dic això perquè hem dut a terme la primera edició del Curs Nivell 1 per accedir a la professió de corredor d’assegurances. Sis mesos, menys hores lectives, i diria que menys coneixements adquirits.

Crec que ha de ser un moment important de reflexió, de saber què volem realment dins del món que vivim professionalment, qualitat o quantitat...

Mediadors, empleats, col·laboradors, tots ens hem hagut d’adaptar i des del Col·legi així ho hem fet per complir amb les 15 o 25 hores de formació contínua, tal com ens marca la nova llei de distribució.

Finalment, m’agradaria tenir un record en aquesta Plana dos per a Jandro Baldellou, que ens ha deixat fa pocs dies i amb qui molts de vosaltres heu tingut la sort de compartir hores i xerrades. Fou durant més de trenta anys el secretari del nostre Col·legi, una persona implicada, i gent com ell han fet i fan que realment el sentiment i l’extensió de la nostra institució es transmeti i arribi a molts altres. DEP.

Agafant com a exemple l’actitud d’en Jandro, voldria que fossin extensibles aquestes ganes de pertinença a tothom, tot desitjant-vos un molt bon estiu i que realment puguem fer tot allò que tenim al cap. 

Jordi Triola Guillem

President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada