collegi

collegi
El blog del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona vol ser una continuació del web corporatiu col·legial amb les particularitats pròpies d'aquest recurs com són les reflexions de caire més personal, així com una eina més de suport a la presència del Col·legi a les xarxes socials. Volem que sigui un espai obert de comentaris i reflexions sobre la nostra professió, on hi pugui haver un diàleg que ens enriqueixi a tots plegats: mediadors, asseguradores, perits i consumidors.

dimecres, 15 de gener del 2020

Encetem una nova dècada


Sí, comença un nou any, però aquest cop és més que dir això, encetem una nova dècada.

Amb les festes de Nadal acabades i tot tornant a la normalitat, amb moltes de les il·lusions aconseguides, amb molts retrobaments familiars i, és clar, de ben segur també amb moltes absències, començarem un nou camí cap a nous reptes de cara al futur, personals, professionals i col·legials, que amb tota seguretat ens portaran canvis.

Fa cent anys es parlava dels anys vint com dels “feliços anys vint” o també dels “bojos anys vint”.

Varen ser anys amb un important creixement econòmic, amb prosperitat diria que mundial, tot i que es va iniciar als EUA i va arribar una mica més tard a Europa.

Varen ser els inicis dels grans moviments migratoris, tanmateix, en certa manera com ara, com si fos una moda que torna, varen aportar diferents formes de pensar, de costums, de religions, de llengües o d’ideals.

També varen començar a néixer, dintre d’un benestar diria que desconegut i amb un gran optimisme, coses que ara semblen més que quotidianes, els cotxes, els telèfons, els electrodomèstics, les vendes a terminis...

I és clar, la música, peça molt important en aquest període, el blues, el jazz o el charleston, que van marcar aquests dies, acompanyats de la llei seca, que va comportar el naixement de màfies i gàngsters més que coneguts, com Al Capone.

Dit tot això, i pensant en àmbit només col·legial, els meus desitjos de cara a aquest nou període són els de mantenir aquesta dinàmica amb la velocitat de creuer que es porta, que puguem seguir fent els actes formatius com fins ara amb qualitat i quantitat, que mantinguem el nivell d’exigència que tenim en l’actualitat, que continuem estant al costat del col·legiat quan ens ho demana, que gaudim de la nostra Setmana Mundial i de la nostra patrona, segurament amb un estil diferent, en definitiva, que seguim fent un col·legi pensant en el seu protagonista, el col·legiat i la col·legiada.

No tinc cap dubte que dintre d’aquesta dècada s’imposarà l’EIAC, noves tecnologies a les quals caldrà adaptar-se amb certa rapidesa, que tindrem canvis amb l’aplicació de la IDD, de forma definitiva, que el fet d’anar-nos formant dia a dia serà el que ens diferenciarà d’altres distribuïdors, però sobretot, cal destacar el fet d’alternar-ho sempre amb la proximitat al client. El nostre principal actiu en els nostres negocis.

Aquest any, dintre la tardana Setmana Mundial, hem estrenat una sintonia, anomenada Hi som!, feta amb l’esperit que la música ens acompanyi a la nostra vida i realment es converteixi en la banda sonora col·legial.

Amb el positivisme que sempre intento traslladar, evidentment, treballaré i treballarem tots perquè aquesta dècada que neix no acabi amb un “octubre negre” com el 29, sinó que la prosperitat i força col·legial ens pugui durar un període el més llarg possible, amb els diferents canvis que ens portarà el futur, legislatius, de col·legi, de sector i continuar donant respostes a l’exigència del client.

Que aquest 2020 que hem iniciat sigui realment la primera pedra d’uns “feliços anys vint”.

Jordi Triola Guillem
President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada