collegi

collegi
El blog del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona vol ser una continuació del web corporatiu col·legial amb les particularitats pròpies d'aquest recurs com són les reflexions de caire més personal, així com una eina més de suport a la presència del Col·legi a les xarxes socials. Volem que sigui un espai obert de comentaris i reflexions sobre la nostra professió, on hi pugui haver un diàleg que ens enriqueixi a tots plegats: mediadors, asseguradores, perits i consumidors.

dilluns, 8 de novembre del 2021

El sol sempre torna a sortir

Aquest darrer tram de l’any, gairebé el segon amb la maleïda pandèmia, l’enfoquem amb la força necessària perquè puguem estar en tot moment al costat dels nostres clients sense cap mena de defalliment, tot i les dificultats que ha comportat aquesta certa tornada a la normalitat, no normal del tot. 

Els darrers esdeveniments que hi ha hagut a l’illa de La Palma demostren una vegada més el que no em canso de repetir sempre que tinc ocasió, dues coses primordials: 

  La importància d’estar assegurat, i a més, ben assegurat.
•  La importància de tenir a prop un mediador professional, i si pot ser col·legiat, molt millor encara. 

Aquests dos factors faran que tinguem una certa tranquil·litat tot i la desgràcia de partir un sinistre tan important com una erupció volcànica, i cal recordar que el 1971 el mateix volcà Teneguía ja havia fet erupció, i per tant, d’aquí encara més el fet de la previsió, perquè malauradament estem parlant que només un 48,03 % dels habitatges estaven assegurats. 

És important ser solidari en tot moment, però també és basic ser previsor, sempre, en cada situació de la vida, personalment, familiarment o empresarialment. 

D’aquí pocs dies, tornarem a celebrar una nova Setmana Mundial, la 47a, tot i que encara l’haurem de fer en streaming, per acabar de gaudir d’una certa tranquil·litat mèdica, però amb l’esperança posada en la 48a edició perquè sigui de nou el desitjat lloc de trobada de tots nosaltres. 

Com bé sabeu, enguany ens centrarem en el món de la publicitat i lligat a això, ja en sou coneixedors, a més dels actes propis de celebració, inaugurarem l’exposició “40 anys de campanyes publicitàries al CMAG” amb la col·laboració de la Universitat de Girona. 

I parlant de publicitat, hem endegat una nova campanya publicitària per promocionar la figura del mediador d’assegurances col·legiat, com a professional de confiança, davant dels embats continus de diferents sectors tant el bancari, l’elèctric, el gasístic o el que puguem imaginar en un futur. 

També us convido a fer difusió del vídeo relacionat amb la mala praxi que s’ha editat des del Consell de Col·legis de Catalunya. És important fer pedagogia, però és bàsic ser valents i denunciar les imposicions, les males pràctiques, sense por; serem al costat de qui calgui. 

D’acord amb el meu punt de vista positiu, com entenc que ha de ser, m’agradaria acabar destacant des d’aquesta “Plana dos”, el fet que una corredoria col·legiada gironina tingui el goig de celebrar enguany 100 anys estant al peu del canó, repartint professionalitat i sempre al costat del client. Parlo de Godoy i Associats Corredoria d’Assegurances. Per molt anys amb majúscula a tot l’equip! 

Sempre hi som! 

Jordi Triola Guillem
President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada