collegi

collegi
El blog del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona vol ser una continuació del web corporatiu col·legial amb les particularitats pròpies d'aquest recurs com són les reflexions de caire més personal, així com una eina més de suport a la presència del Col·legi a les xarxes socials. Volem que sigui un espai obert de comentaris i reflexions sobre la nostra professió, on hi pugui haver un diàleg que ens enriqueixi a tots plegats: mediadors, asseguradores, perits i consumidors.

dimecres, 27 de juliol del 2016

Una gran experiència

Ha començat l’estiu de forma sobtada, però ja és aquí i que jo recordi, mai ha faltat a la seva cita. Ens hem cruspit sense adonar-nos la meitat d’aquest 2016, que potser no és tan emotiu com l’any passat amb la celebració del 50è aniversari, però això no vol dir que no sigui intens, noves eleccions tant en l’àmbit col·legial com polític, aprovació dels nous estatuts col·legials per part de la Generalitat, Congrés de la mediació a Granada.

Quan parlo d’una gran experiència, vull referir-me a la xerrada que vaig tenir la sort de fer el proppassat 10 de maig a l’Escola Mare de Déu dels Socors d’Hostalric, davant de nens i nenes de 12/13 anys i per una bona iniciativa de la patronal gironina FOEG, on el nostre col·legi hi va voler col·laborar i participar per tal de poder fer pedagogia i poder difondre també la importància del rol que desenvolupen els agents i corredors dintre de la societat cada cop més dirigida i coartada.

Amb el títol Jo de gran vull se com tu, la xerrada tenia la finalitat de transmetre uns valors a uns joves alimentant unes ganes per a una futura emprenedoria.

Però quina casualitat, amb les escoles que hi ha a les comarques de Girona, el lloc on vaig tenir el goig de platicar va ser una escola amb el nom de la nostra patrona; realment molt curiós, un senyal per al nostre sector al qual segueix vetllant? No ho sé però a vegades hi ha coses que hi són i et fan pensar per què succeeixen... però això va ser un motiu més perquè durant aquella intensa hora i mitja  que va durar, davant d’un públic participatiu i prou interessat hi posés els cinc sentits per poder traslladar conceptes a aquest jovent que en un futur crearan o dirigiran empreses, velles o de nova creació, com molts manifestaven, perquè el cap els anava bullint de projectes futurs.

Crec que cal tenir en compte la importància d’una empresa/negoci. Està clar que no és el mateix, i al meu entendre la diferència més important és el fet de la persona que és al capdavant i sobretot, el fet diferencial de si ell/ella hi és o no, amb què afecta al citat negoci/empresa. Segurament seria un tema per desenvolupar-lo molt més àmpliament.

Realment va ser una experiència molt enriquidora, engrescadora i motivadora. El fet de parlar de valors que es volien transmetre, de Compromís, de Creativitat, d’Esforç, d’Il·lusió, de Perseverança, de Treball en Equip, de Valentia i d’Èxit, i sobretot que s’entengui i que arribi el missatge a aquest públic jovenal, perquè encara que no siguin empresaris, si mantenen aquests valors, segur que els anirà molt bé en tot allò que es proposin, tant personalment com professionalment.

Si sempre apliquem la fórmula, serà garantia de complir els nostre objectius.
Fem-ho!

                           C2 + E + I + P + T.E. + V = ÈXIT


Jordi Triola Guillem
President
Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada